top of page

Quiet Mind - Happy Soul

Retreat och upptäcktsfärd

Vi skapar en känsla av retreat, som ju betyder att dra sig tillbaka, med både rörelse och stillhet. Vi utövar qi gong, meditation, andning och avslappning, verktyg som har använts i tusentals år för att bana vägen för en upptäcktsfärd i vårt inre.

A day out to go inwards as winter closes in and darkness takes over. As we go in we bring calm and quietness to our minds. As our mind relaxes and slows down into a more gentle rhythm our heart receives energy and starts to smile. Our internal sun starts to shine – darkness without but light within.

Den här dagen tillägnar vi våra inre krafter. Vi låter vardagsbruset och tankarna stilla sig för att uppleva vår djupaste tystnad men även den oändliga glädjen vi härbärgerar i vår själ.

 

Vi skapar en känsla av retreat, som ju betyder att dra sig tillbaka, med både rörelse och stillhet. Vi utövar qi gong, meditation, andning och medveten avslappning, verktyg som har använts i tusentals år för att bana vägen för en upptäcktsfärd i vårt inre.

Svenska Energiskolan visar enkla sätt att lära sig ta kontroll över den inre miljön som i sin tur styr vår vardag, våra tankar, känslor och beteende. Den här retreaten kan ses som ett smakprov på allt man kan lära sig på Energipedagogutbildningen, att förstå och bemästra energi både för vår vardagshälsa och andliga utveckling.

Datum: Söndag 10 december, kl.10-16

Plats: Yogansa, Pipersgatan 26, Stockholm

Kungsholmen, T Rådhuset

Boka tidigt pris t.o.m 30 november: 550 kr*

Efter 30 november: 750 kr*

Anmälan till svenskaenergiskolan@gmail.com

Ta gärna med dig varma, mjuka och bekväma kläder med dig.

Varmt välkomna till denna energiresa önskar Marina och Chris

* Vid avbokning senare än 7 december kan vi tyvärr inte betala tillbaka avgiften.

Retreaten ges i samarbete med Yogansa.

Retreat, vinterretreat, Stockholm, energi, vila, avslappning, qigong, meningen med livet

OBS: Retreaten är fullbokad. Hör gärna av dig om du är intresserad av att delta i en liknande retreatdag nästa termin.

bottom of page