top of page

Qi Gong, Andning, Meditation och YinYoga

Lär Dig grundprinciperna inom Pilatesträning för bättre funktionell styrka

Qi Gong, Andning, Meditation och YinYoga

Lär Dig grundprinciperna inom Pilatesträning för bättre funktionell styrka

Kom och utforska din kropp och energi i Eksjö, Småland, mitt i våren!

Miniretreat - Hitta tillbaka till Dig själv
lör 11/5, kl.13-17

I en föränderlig värld där det känns som om livet och tiden går alltmer snabbare och våra sinnen fylls av intryck och information, stannar vi upp en stund. Vi djupdyker i vår innersta ennergivärld med rörelse och stillhet. Under den här eftermiddagen använder vi mångtusenåriga meditativa rörelser och stillhet för att utforska vår inre värld, släppa taget om spänningar och begränsande tankar, komma i kontakt med vårt samma jag, vår fulla potential, glädje och Energi i sin autentiska bemärkelse. Vi hittar tillbaka till oss själva.

 

Vi bygger en djup förståelse för vår energivärld med Qi Gong, breathwork, meditation och Yin Yoga. Detta tillfälle kan ses som en miniretreat där vi lämnar vardagen utanför och kliver in i vår kokong för att röra oss, andas och meditera i lugn och ro, omgivna av vacker natur och rena energier.

Om vädret tillåter kan vi vara ute i den fantastiska naturen runt Söraby! Det finns möjlighet att vandra ner sjön före eller efter retreatet.

Pris: 750 kr, inkl. fika
Miniretreat + Pilatesworkshop: 1 400kr
Anmälan och frågor

Kurs i grundprinciperna i Pilates
sön 12/5, kl.10-14

Pilates är känt som en träningsform där man koncentrerar sig på core musklerna men i verkligheten arbetar man med hela kroppen. En viktig aspekt är att ha optimal och fungerande "vardagskropp" därför är de flesta övningar ämnade att korrigera hållningen som i sin tur involverar många om inte alla muskler och kroppsdelar.

 

Fler och fler upptäcker hur små justeringar och precision i sina rörelser ändrar hela dynamiken i träningen. De upptäcker även muskler som de inte visste de hade innan de införde "Pilatestänk" i sina övningar! Nu har du också chansen att göra en djupdykning i dina kroppsrörelser och få nya perspektiv på hur du kan träna smartare.

 

Under detta tillfälle kommer vi att gå igenom grundprinciperna i Pilates, du guidas i att hitta de korrekta musklerna, lära dig att utföra övningarna med precision, öva dig i "pilatesandning", lära dig många klassiska pilatesövningar som du sedan kan öva hemma. Du kommer att kunna ställa alla frågor som du vanligtvis inte kan ställa under pilatespass på gym. Och säkert komma på en hel del nya frågor! Vi investerar mycket tid på att förstå hur vi kan få ut det mesta av vår intelligenta träning med vår intelligenta kropp.

 

Kompendium med bilder ingår i kursen. Online pilatespass kommer att erbjudas till dem som deltar I den här workshopen.

Pris: 750 kr, inkl. fika
Miniretreat + Pilatesworkshop: 1 400kr
Anmälan och frågor

Om Söraby

Emma Birgersson äger och driver Sörabygården i Eksjö. Hon har sin bakgrund inom hotell- och fastighetsbranschen likväl inom dans och personlig utveckling. Och med dessa erfarenheter så har nu c/o Söraby tagit form och blivit ett naturligt besöksmål för såväl lokala som långväga besökare.

I gårdsbutiken finns lokalproducerade hantverk, hudvård, Ryssbyglass och massor av handplockade varor.

Camping med hästar

På ett fält i närheten av betande hästar så bor du mitt i naturen! Du omgärdas av frisk luft, naturens ljud med fåglar och betande hästar. Med ett välkomponerat möblerat tält så får du bekvämligheten kombinerad med det naturliga. Belysning och elektricitet finns i tältet.

Söraby Kurslada
Söraby Gårdsbutik
Söraby camping
Söraby Kurslada
Söraby Kurslada
Söraby Småland
Söraby Småland
bottom of page